Hantera systemanvändare

Skapa användarkonto

Här anger du de systemanvändare som ska kunna administrera arbetsplatser i Infobric Ease. Tryck på Lägg till för att lägga till en användare i beställningen. Observera att Infobric endast skapar användarkontot. Rättighet till en arbetsplats ges av en befintlig platsadministratör. Instruktioner för detta finns på vår Kundservicesida.

Tilldela administratörsrättigheter

Användaradministratörer för ett företag kan här ge Infobric instruktion om att ge systemanvändare administratörsrättigheter till er systemklient. Som Användaradministratör har du en betydande roll i att styra åtkomsten till personuppgifter för användare på systemklienten. Det är därför viktigt att känna till vilka regler och rutiner som gäller för att ge nya användare behörigheter i tjänsten. De regler som ska gälla bestäms av det företag som är personuppgiftsansvarigt för behandlingen som sker i Infobric Ease. Kontakta systemförvaltaren eller den person som är ansvarig för personuppgiftsbehandling på företaget för mer information om vilka rutiner som gäller. Rättighetsroller för systemanvändare

Ta bort användarkonto

Användaradministratörer för ett företag kan här ge Infobric instruktion om att ta bort systemanvändare från er systemklient.

Systemanvändare

Inga systemanvändare är tillagda
Kommentar

Har du något du vill meddela oss?

Information om dig